Airbnb-szolgáltatások

Séfek Del Mar területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Del Mar területén

Séf

Helyben beszerzett ételek Arontól

30 év tapasztalatból kifinomult, mégis szerény, helyi forrásból származó konyhát készítek. Az Amerikai Gasztronómiai Intézetben diplomáztam, és a New York-i elsőrangú éttermekben dolgoztam. Az év kulinárisaként és a fesztivál séfjeként ismertek el.

Séf

San Diego

Global Flavors cuisine by Onyi

7 év tapasztalat A pán-afrikai és a dél-amerikai ízeket modern kulináris technikákkal ötvözöm. Washington, Atlanta, Los Angeles és Houston legjobb éttermeiben tanultam. A Dinner with Strangers alapítottam, és az SD Swim Week gasztronómiai igazgatójaként szolgáltam.

Séf

Dél felé tart Mikhail télre

10 év tapasztalat, hogy kreativitást és mély szeretetet hozok a déli, karibi és japán fúziós konyhák iránt. ServSafe Manager-tanúsítvánnyal rendelkezem, és gondoskodom az élelmiszerbiztonságról és -minőségről. Magánszakácsként szolgáltam egy 90 napos vőlegénypárnak, akik felejthetetlen ételeket készítettek.

Séf

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 év tapasztalat A Blu Cabana Cigar and Wine Bar konyháját vezetem, amely kiváló minőségű ételeket kínál. A karrierem során buszos séfnek tanultam. Szeretek recepteket készíteni, ételt készíteni a kiszolgáláshoz és a különleges eseményekhez.

Séf

Latin-amerikai ízek Hector-tól

9 év tapasztalattal rendelkező mexikói-cuadori séf vagyok, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a dél-amerikai konyha terén. Egy világszínvonalú gasztronómiai főiskolán képeztem magam francia nyelvű oktatással. Vezető szakácsként és közös tulajdonban lévő éttermekben dolgoztam Mexikóban és Baja Kaliforniában.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén