Airbnb-szolgáltatások

Séfek Fontenay-sous-Bois területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Séf menüi a hűtőszekrényből Philippe-től

2009 óta csillagos éttermek séfjeként olyan recepteket készítek, amelyek feldobják a mindennapokat.

Amina szezonális menüi

Otthoni szakácsként lehetőségem volt a Lacoste és a Bonne Maman számára főzni.

Stuart kreatív kóstolómenüi

Szakács vagyok, aki Párizstól Tokióig, Berlin-től Bangkokig számos helyen dolgozott.

Autentikus japán gasztroélmény Párizs környékén

Privát szakácsként családi és hagyományos japán ételeket főzök, mint az izakayákban

Modern olasz ételek Maurice-tól

Több mint 1000 embernek mutattam be egy autentikus osteria varázsát, köztük hírességeknek is.

Francia gasztronómia Loïc Krimm séf vezetésével

10 éve dolgozom szakácsként, és 21 éves konyhai tapasztalattal rendelkezem. Kifinomult és személyre szabott francia gasztronómiát kínálok, hogy az étkezéseket kivételes pillanatokká alakítsam.

Én leszek a mai napon a személyes szakácsod

Egyéni menü, az Ön preferenciáihoz igazítva, egy étkezésre vagy az egész hétre.

Francia ínyenc ételek Killiantól

A konyhaművészetem precíz, kreatív és környezettudatos.

Francia konyha inspirációval, Christophe-tól

Javaslom, hogy éljen át egy eredeti élményt egy barátságos konyhán keresztül, amely tele van ízlelési felfedezésekkel.

Adrien asztala

Finom ételeket készítek, amelyek érzelmeket keltenek, és örömet okoznak minden vendégnek.

Francia ínyenc ételek Gustave-tól

Dolgoztam a Michelin-csillagos L'Assiette Champenoise-ban Franciaországban és az AIRA-ban Stockholmban.

Modern francia konyha Laurent-től

Kifinomult, többfogásos ételeket készítek egy kis csavarral.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén