Airbnb-szolgáltatások

Séfek Le Pré-Saint-Gervais területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Le Pré-Saint-Gervais területén

Séf

Párizs

Francia fúziós konyha Cyril-től

10 év tapasztalat A MasterChefnek köszönhetően megváltoztatom az életemet, és megnyitom az éttermemet. HACCP képzésben részesültem. 2019-ben érmet nyertem a G20 World King of Chef Summiton Oszakában, Japánban.

Séf

Párizs

Privát séf: modern francia és olasz konyha

Saját készítésű séf vagyok, aki imádja az inspiráló főzést, az eredetem, a szenvedélyem és a nagymamám megnyugtató lelki ételeit. Az Ecole hôtelière Paris Drouant kitüntetéssel ellátott SAPKÁVAL (szakmai kompetencia-tanúsítvány) inspirációt merítek a világ legikonikusabb főzési módszerei közül Franciaországból, valamint a hagyományos és kortárs olasz receptek közül.

Séf

French-Inspired Private Dining by Simplice

15 év tapasztalattal rendelkezem különböző párizsi éttermekben, mielőtt elindítottam a privát éttermeimet. Párizsban tanultam, és szakértelmet szereztem a francia konyha terén. Egyedi rendezvényeket szervezek és tartok, a meghitt összejövetelektől a nagy ünnepségekig.

Séf

Privát séfes élményprogramok, Akhil által újragondolva

15 éves tapasztalattal rendelkezem a fine dining és a globális konyhák terén, beleértve a skandináv, indiai és japán ételeket is. Olyan szakácsok alatt képeztem magam, mint René Redzepi, Pascal Barbot és Magnus Ek. Olyan híres európai szakácsokkal működtem együtt, mint René Redzepi, Pascal Barbot és Magnus Ek.

Séf

Hagyományos olasz konyha Daniele-től

19 év tapasztalattal rendelkezem Michelin-csillagos éttermekben. A római Hotel Schoolban tanultam, és 80/100-as Bac Pro-t szereztem. 2015-ben segítettem megszerezni London legjobb olasz éttermének címét.

Séf

Párizs

Marion gasztronómiai utazása

2015 óta 10 évnyi tapasztalattal rendelkezem Párizsban és a közeli külvárosokban. Jogi és politikatudományi mesterdiplomám van, és KAP-konyhával is rendelkezem. Szerveztem egy mexikói tacqueriát álruhában egyetlen ajánlatra.

Minden séfszolgáltatás

Caterer gourmand by Boris

9 év tapasztalat, hogy személyre szabott szolgáltatásokat kínálok professzionális eseményekhez Île-de-France-ban. Étkeztetéssel és vendéglátás-menedzsmenttel foglalkoztam. Dolgoztam olyan vállalatoknál, mint az RATP, a Claudie Pierlot, a Chanel, az SNCF és a Deezer.

French Food by Jeff

20 év tapasztalat Privát otthoni szakács, főztem egy lakberendezőnek a Vosgesban. Gasztronómiai, cukrász- és charcuterie-menedzsmentet tanultam. Séf és cukrász voltam neves létesítményekben.

A Dowenson személyre szabott menüje

15 év tapasztalat Prémium házakkal és VIP catering szolgáltatással való együttműködés. Erős háttérrel rendelkezem a főzés terén. Gasztronómiai eseményeket vezettem a Parc des Princesben, és márkákkal működtem együtt.

Globális ízek Preranától

5 év tapasztalattal rendelkezem különböző konyhákban, a Michelin-csillagos éttermektől a vendéglátóipari konyhákig. A chocolaterie-től a pástétomig sokféle kulináris környezetben szereztem készségeket. Egy Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és gyors tempójú környezetben fejlesztettem a képességeimet.

Laurent modern francia konyhája

20 éves tapasztalat A modern és hagyományos francia konyha keverékét kínálom hitelességgel és kreativitással. Christophe Michalak, Thierry Marx és Cyril Lignac alatt tanultam. Gyakran osztom meg a nemzeti televíziós hálózat főzőműsoraival kapcsolatos kulináris készségeimet.

Classic French dining by Jean

8 év tapasztalattal rendelkezem a Tour d'Argenten és a Le Meurice-n, később privát séf lettem. Yannick Allenótól, a regionális innováció mesterétől tanultam. A Tour d'Argentben, egy történelmi párizsi étteremben dolgoztam.

A la table par May

Szenvedélyesen osztom meg a jó dolgokat a főzésen keresztül, és meghívlak egy igazi ínyenc utazásra, amely autentikus és szezonális ízekből áll. A kulináris kalandom a párizsi szállodai iskolában kezdődött, majd egy bisztronómiai étteremben folytattam. Akkor egyedül döntöttem úgy, hogy virágzom, hogy szabad kezet adok a kreativitásomnak a különböző létesítményekben. A termék szeretete, az átvitel öröme, valamint a merész és harmonikus megállapodások keresése. Nagy jelentőséget tulajdonítok a termelőkkel való élő együttműködésnek, hogy szezonális, helyi és tartalmas konyhán keresztül fejlesszem a termékeiket. Azok számára, akik szeretnék, elkísérem a gondosan kiválasztott borételeimet, hogy tisztességes és meglepő borpárosításokat hozzak létre.

Fenntartható vegetáriánus konyha Manonnal

13 év tapasztalat, hogy jól ismert szakácsoknak dolgoztam, különböző eseményeken dolgoztam, és most a saját cégemet vezetem. Folyamatosan azon dolgozom, hogy gazdagítsam a tudásomat és a képességeimet Cheffe-ként. Lehetőségem volt együtt dolgozni a neves francia séffel egy különleges eseményen Hermès számára.

Meleg és ízletes étkezés a Camtől

6 év tapasztalat, hogy hagyományos éttermekben és privát szakácsként dolgoztam, különböző rendezvényeken. Tanulmányoztam a vendéglátás és a vendéglátás művészetét az École Hôtelière de Paris-ban. Saját vállalkozásomat vezetem, és közvetlenül az ügyfelekkel dolgozom, hogy ízletes gasztronómiai élményeket hozzak létre.

Piactúra Or vezetésével

10 év tapasztalat Gyakorlati tapasztalat a legjobb párizsi éttermekben és kulináris örökségekben Észak-Afrikából. Levantei, mediterrán és észak-afrikai főzési technikák képzése. LED-konyhák a párizsi Miznonban, Shoukban és Daliában.

Ízlés utazása Laurától

14 év tapasztalat Magánszakács vagyok, aki a mediterrán, ázsiai és francia konyhákra specializálódott. Fókuszálj a táplálkozásra, az élelmiszer-trendekre és a különleges étrendekre. Ínyenc vagyok, kielégíthetetlen érdeklődéssel és mély ismeretekkel rendelkezem az ételekről és a borokról.

Szezonális francia konyha Lucie séffel

8 év tapasztalat Kreatív főzés a kifinomult, szezonális konyhában, helyi francia termékek felhasználásával, amelyeket gyakorlati tapasztalatokon keresztül tanultam meg utazás közben, különösen Polinéziában. Kifinomult és szezonális konyhára specializálódtam, helyi francia termékeket használva.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén