Airbnb-szolgáltatások

Séfek Saint-Maurice területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Saint-Maurice területén

Séf

Párizs

Privát séf: modern francia és olasz konyha

Saját készítésű séf vagyok, aki imádja az inspiráló főzést, az eredetem, a szenvedélyem és a nagymamám megnyugtató lelki ételeit. Az Ecole hôtelière Paris Drouant kitüntetéssel ellátott SAPKÁVAL (szakmai kompetencia-tanúsítvány) inspirációt merítek a világ legikonikusabb főzési módszerei közül Franciaországból, valamint a hagyományos és kortárs olasz receptek közül.

Séf

Párizs

Globális ízek Preranától

5 év tapasztalattal rendelkezem különböző konyhákban, a Michelin-csillagos éttermektől a vendéglátóipari konyhákig. A chocolaterie-től a pástétomig sokféle kulináris környezetben szereztem készségeket. Egy Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és gyors tempójú környezetben fejlesztettem a képességeimet.

Séf

Párizs

A Dowenson személyre szabott menüje

15 év tapasztalat Prémium házakkal és VIP catering szolgáltatással való együttműködés. Erős háttérrel rendelkezem a főzés terén. Gasztronómiai eseményeket vezettem a Parc des Princesben, és márkákkal működtem együtt.

Séf

Meleg és ízletes étkezés a Camtől

6 év tapasztalat, hogy hagyományos éttermekben és privát szakácsként dolgoztam, különböző rendezvényeken. Tanulmányoztam a vendéglátás és a vendéglátás művészetét az École Hôtelière de Paris-ban. Saját vállalkozásomat vezetem, és közvetlenül az ügyfelekkel dolgozom, hogy ízletes gasztronómiai élményeket hozzak létre.

Séf

Párizs

Francia séf egy felejthetetlen élményért

A nevem Lila, és 12 éves tapasztalattal rendelkezem a kulináris területen. A Ferrandi Gasztronómiai Intézetben diplomáztam, és rangos éttermekben, bisztronómiai létesítményekben, valamint minőségi francia sörfőzdékben dolgozhattam, ahol finomítottam a főzési készségeimet.

Séf

Párizs

French Food by Jeff

20 év tapasztalat Privát otthoni szakács, főztem egy lakberendezőnek a Vosgesban. Gasztronómiai, cukrász- és charcuterie-menedzsmentet tanultam. Séf és cukrász voltam neves létesítményekben.

Minden séfszolgáltatás

Laurent modern francia konyhája

20 éves tapasztalat A modern és hagyományos francia konyha keverékét kínálom hitelességgel és kreativitással. Christophe Michalak, Thierry Marx és Cyril Lignac alatt tanultam. Gyakran osztom meg a nemzeti televíziós hálózat főzőműsoraival kapcsolatos kulináris készségeimet.

Fine French fare by Roland

12 év tapasztalat A francia konyha iránti szenvedélyem. Francia konyhát tanultam Párizsban, és Guy Savoyával dolgoztam az éttermében. A Côte d'Azurba költöztem, és később egy elismert szálloda főszakácsa lettem.

Caterer gourmand by Boris

9 év tapasztalat, hogy személyre szabott szolgáltatásokat kínálok professzionális eseményekhez Île-de-France-ban. Étkeztetéssel és vendéglátás-menedzsmenttel foglalkoztam. Dolgoztam olyan vállalatoknál, mint az RATP, a Claudie Pierlot, a Chanel, az SNCF és a Deezer.

Fenntartható vegetáriánus konyha Manonnal

13 év tapasztalat, hogy jól ismert szakácsoknak dolgoztam, különböző eseményeken dolgoztam, és most a saját cégemet vezetem. Folyamatosan azon dolgozom, hogy gazdagítsam a tudásomat és a képességeimet Cheffe-ként. Lehetőségem volt együtt dolgozni a neves francia séffel egy különleges eseményen Hermès számára.

Afro-karibi fine dining by Jonathan

8 év tapasztalat, hogy csúcskategóriás főzést viszek az ügyfeleknek, és tanácsadási szolgáltatásokat kínálok a finom ételek emeléséhez. Guadeloupe-on tanultam, mielőtt bővítettem a látókörömet az Egyesült Királyságban és Párizsban. A legjobb luxusszállodákban, például a Peninsulaben és a Plaza Athénée-ben csiszoltam a mesterségemet.

Piactúra Or vezetésével

10 év tapasztalat Gyakorlati tapasztalat a legjobb párizsi éttermekben és kulináris örökségekben Észak-Afrikából. Levantei, mediterrán és észak-afrikai főzési technikák képzése. LED-konyhák a párizsi Miznonban, Shoukban és Daliában.

Hagyományos francia menü Ashiqtől

11 év tapasztalat Az éttermi iparágban épített alappal jelenleg személyes szakácsként dolgozom. Londonban végeztem a tanulmányaimat, mielőtt különböző éttermekben tanultam volna. Híres vendégek széles választékának főztem.

Innovatív mediterrán konyha Laurától

18 év tapasztalat A fő célom a szezonális, fenntartható és helyi alapanyagokból készült ételek létrehozása. Gasztronómiai készségeimet a globális utazásaim és a gyakorlati tapasztalataim alakították. Az ételek iránti szenvedélyem Európába visz, ahol a feltörekvő szakácsok inspirálják az innovatív étlapjaimat.

Francia fúziós konyha Cyril-től

10 év tapasztalat A MasterChefnek köszönhetően megváltoztatom az életemet, és megnyitom az éttermemet. HACCP képzésben részesültem. 2019-ben érmet nyertem a G20 World King of Chef Summiton Oszakában, Japánban.

Ízlés utazása Laurától

14 év tapasztalat Magánszakács vagyok, aki a mediterrán, ázsiai és francia konyhákra specializálódott. Fókuszálj a táplálkozásra, az élelmiszer-trendekre és a különleges étrendekre. Ínyenc vagyok, kielégíthetetlen érdeklődéssel és mély ismeretekkel rendelkezem az ételekről és a borokról.

Privát séfes élményprogramok, Akhil által újragondolva

15 éves tapasztalattal rendelkezem a fine dining és a globális konyhák terén, beleértve a skandináv, indiai és japán ételeket is. Olyan szakácsok alatt képeztem magam, mint René Redzepi, Pascal Barbot és Magnus Ek. Olyan híres európai szakácsokkal működtem együtt, mint René Redzepi, Pascal Barbot és Magnus Ek.

Adrien cukrászdai kiválósága

10 év tapasztalat a francia konyhára specializálódtam, és Michelin-csillagos éttermekben dolgoztam. A La Table du Boisniard & Têtedoie-nál csiszoltam a készségeimet. Én vezetem a Maxim's cukrászdáját, és desszerteket készítek egy ikonikus étteremnek. Élvezd velem egy családi ebédet vagy egy romantikus éttermet közvetlenül a szálláshelyeden.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén