Airbnb-szolgáltatások

Séfek Santee területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Santee területén

Séf

Modern mexikói konyha Izraelben

22 éves tapasztalat Tapasztalt szakács és gasztronómiai tanácsadó vagyok, aki hagyományos mexikói ételeket főzött. A Le Cordon Bleu Las Vegasban tanultam, és a kulináris készségeimet fejlesztettem. Beutaztam az országot, és segítettem az éttermeknek a menük finomításával és a konyhák egyszerűsítésével.

Séf

Sensory-driven private dining by Daniella

20 éves tapasztalattal rendelkezem séf, sommelier és vizuális művész, aki egyedi gasztronómiai élményeket hoz létre. Gasztronómiai művészetet tanultam, a Bikóban és Rústicóban dolgoztam, és a nagymamám konyhájában tanultam. Megnyertem a Best Baja Dinner-t (San Diego Magazine) és az első helyezett Ceviche Master of California-t.

Séf

Toco séf díjnyertes ízei

15 éves tapasztalattal személyre szabott gasztronómiai élményeket készítek elvonulásokhoz, esküvőkhöz és privát eseményekhez. A brazíliai Curitibában található European Center Culinary Schoolban tanultam. 2008-ban megnyitottam az első éttermemet, és megnyertem a brazil konyha jelentős nemzeti díját.

Séf

Baja-Mediterrán konyha Angel-től

10 év tapasztalattal rendelkezem olyan ünnepelt helyeken, mint a Bleu Boheme és a Wormwood. Nagyszabású étkeztetéssel kezdtem, és francia és baja-mediterrán konyhákban fejlődtem. Annak a csapatnak a tagja voltam, amely elnyerte a Wormwoodot, „2022 legjobb új éttermét”.

Séf

Latin-amerikai ízek Hector-tól

9 év tapasztalattal rendelkező mexikói-cuadori séf vagyok, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a dél-amerikai konyha terén. Egy világszínvonalú gasztronómiai főiskolán képeztem magam francia nyelvű oktatással. Vezető szakácsként és közös tulajdonban lévő éttermekben dolgoztam Mexikóban és Baja Kaliforniában.

Séf

Otthoni étkezés

15 év tapasztalat, amit különböző helyeken főztem, legyen szó akár egy gasztronómiai kocsmáról, akár a saját vacsoraklubom megnyitásáról. Az atlantai Művészeti Intézetben diplomáztam kulináris művészetekből. 2c Chicago, egy földalatti vacsoraklub, ahol hetente 2-3 alkalommal 6 vendégnek főztem éjszakánként.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén