Airbnb-szolgáltatások

Séfek Bagno A Ripoli területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Bagno A Ripoli területén

Séf

Firenze

Luxus étkezés Antonio Patella séffel

9 év tapasztalattal rendelkezem a híres ALMA iskolában, és Michelin-csillagos éttermekben dolgoztam. Az ALMA iskolában tanultam, és a legjobb San Domenico és Enrico Bartolini éttermekben tanultam. Miután ALMA iskolában tanultam, és két Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, globálisan főztem.

Séf

Mouthwatering Florentine Dinner at Valeria's Table

Egyedi és átalakító élményeket készítek a világ minden tájáról érkező vendégeknek. Otthoni szakács és rendezvényszervező vagyok. Márka- és vendéglátási tanácsadó. A főzés az, ahogyan kifejezem a mások iránti szeretetemet. Szerintem a jó étel olyan, mint egy ölelés. Kedvenc ételeink mögött egy gyerekkori emlék, egy különleges alkalom, egy történet, amit el lehet mesélni. Szeretem ezt a fajta érzést egy tálba helyezni, és kiváló minőségű hozzávalókkal főzni. Andrea, a társam profi zenész. A nagyapjától, egy profi séftől örökölte az étel iránti szenvedélyét, aki megtanította neki a hagyományos olasz konyha művészetét. Az Olasz Sommelier Association harmadik szintű sommelierje. Együtt úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk az otthonunk ajtaját az új barátok, az ételek szerelmeseinek és a hasonló gondolkodású utazóknak, hogy megosszuk a szenvedélyeinket és a jó életről alkotott elképzelésünket.

Séf

Firenze

Valentina olasz ízei

Szenvedélyes helyi sommelier vagyok, és séf is, aki neves olasz éttermekben és szállodákban dolgozott. Lelkesen osztom meg a borral és az ételekkel kapcsolatos ismereteimet. Kombinálom a toszkán recepteket, a helyi és organikus hozzávalók iránti szenvedélyt, valamint a borkóstolást, egyedi fúziót teremtve. A firenzei gasztronómiai iskolában diplomáztam, és 13 év szakácsi tapasztalattal rendelkezem Az Olasz Sommelier Association (Ais) tagja vagyok sommelierként és kóstolóként.

Séf

Montecatini Terme

Toszkána ízei Amerigótól

30 év tapasztalat A kulináris karrierem az olaszországi, angliai, franciaországi és egyesült államokbeli konyhákat ölel fel. Sommelier-oktatást, valamint étel- és borpárosítást végeztem. Firenzében megnyitottam a Ristorante Baccarossát, egy 40 férőhelyes, halra specializálódott éttermet.

Séf

Kreatív toszkán konyha Maria Virginia séftől

3 év tapasztalat A saját éttermemben nőttem fel, és megtanultam a hagyományos toszkán konyha alapjait. Szaktanfolyamokat tartottam Olaszországban. A Loft, Via della Paz 42 tulajdonosa és séfje vagyok.

Séf

Gourmet dinner by Chef Giacomo Petri

A szállodai iskolában tanultam fiatalként, majd az évek során nemzetközi konyhát tanultam, és vezető szakácsokkal tanultam mesterkurzusokat, hogy megtanuljam a legmodernebb főzési technikákat és rendszereket. A főzés iránti szenvedélyem és hivatásom motiválja a hivatásomat magánszakácsként. A privát séfvállalkozásom több mint 10 éve országosan elismert és működik, és nagy a kereslet Toszkánában, ahol vezető.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén