
Airbnb-szolgáltatások
Séfek Baix Llobregat területén
Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.
Kóstold meg egy privát séf fogásait Baix Llobregat területén

Séf
Grillező egy belvárosi penthouse-ban egy séffel
Több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező profi séfként arra specializálódtam, hogy felejthetetlen kulináris élményeket teremtsek, és tökéletes környezetet teremtsek. A főzés nem csak egy munka számomra, ez a szenvedélyem, és semmi mást nem szeretek, mint megosztani másokkal. Barátságos ember vagyok, aki szeret új emberekkel találkozni és történeteket cserélni. A kulináris kalandjaim több mint 125 országba vezettek, és abban a kiváltságban volt részem, hogy 5 különbözőben élhettem. Folyamatosan keresem az új gasztronómiai élményeket, ami arra késztetett, hogy útközben csodálatos emberekkel találkozzam. A feleségem, Kiira, aki osztja az étel és az utazás iránti szenvedélyemet, csatlakozik hozzánk, hogy segítsen felejthetetlenné tenni ezt az élményt. Vegán, ami azt jelenti, hogy jól ismerjük a vegán termékek világát. Fedezzük fel együtt a világot, egyszerre csak egy falatot!

Séf
Jana színes, kreatív étterme
9 év tapasztalattal dolgoztam egy nagy skóciai étteremben, fejlesztve a készségeimet és a kreativitásomat. A konyhában tanultam. A főzés a művészetem - gyönyörű, élénk, szeretettel és mosollyal készült.

Séf
Avantgarde seafood tasting menus by Graciela
6 év tapasztalattal rendelkezem számos konyhában, amelyekre hatással volt a francia konyha és a finom ételek iránti szenvedélyem. Ezekben az éttermekben fejlett technikákat és kreatív megközelítéseket tanultam. A technikáim az innováción és a kiváló minőségű alapanyagokon alapulnak.

Séf
Kreatív mediterrán ízek Jannától
12 éves tapasztalattal rendelkezem Spanyolország partvidékén nőttem fel, és a világ legjobb konyháiban főztem. Nemzetközi gasztronómiai diplomát szereztem Svájcban. Csúcsminőségű főzést tanultam a világ gasztronómiai fővárosában.

Séf
Gyökeres katalán konyha Jorditól
10 év tapasztalat csúcskategóriás éttermekben. Nagyon szeretem a terméket és a hagyományos konyhát, de készségesen elfogadom a technikát, hogy minden étel ízét növeljem.

Séf
Barcelona
María cukrászsüteményei és ízletes ételei
10 évnyi tapasztalattal rendelkezem 12 éves korom óta főzök, és süteményekre és sós konyhára is specializálódtam. Gasztronómiai és vendéglátóipari diplomát szereztem Barcelonában, Ecuadorban és az Egyesült Államokban. Egy Michelin-csillagos konyhában csiszoltam a készségeimet, finomítva a kulináris technikákat.
Minden séfszolgáltatás

Katalán gasztronómiai hagyományok Marctól
Esther és Marc vagyunk, két katalán, akik szenvedélyesen rajonganak a kultúránkért és a gasztronómiánkért, és arra invitálnak, hogy fedezd fel Katalóniát a helyiekkel megosztott titkos vacsorán keresztül. Marc séf, és Ferran Adrià képzett El Bulliban, ami lehetővé tette neki, hogy fejlessze a kreativitást és a követelményeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ezt az élményt maximális hitelességgel és exkluzivitással szereljék fel. Emellett nagyszerű borrajongóként szeretjük az ételeinket a legjobb katalán borok boraival kombinálni. Gyere, és fedezd fel Catalunyát a székedből!

Fúziós ízek Israe-től
20 év tapasztalat Kulináris szakember vagyok, aki tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi ízek keverésében. Vendégfogadást tanultam, és világszerte gyakorlati tapasztalatot szereztem. Az utazás tájékoztatta a kulináris készségeimet és az érzékenységemet, valamint a karrieremhez való hozzáállásomat.

Mediterrán menük Pablótól
A kulináris pályafutásom során lehetőségem volt felfedezni a világ minden tájáról származó ízeket és a tökéletes gasztronómiai technikákat. Az volt azonban, hogy megosztottam másokkal a főzés iránti szenvedélyemet, és felfedeztem az igazi hivatásomat. A voi főzés lehetővé teszi, hogy egyedi és személyre szabott gasztronómiai élményeket hozzak létre, amelyek megfelelnek az ízlésednek és a preferenciáidnak. Minden étel egy műalkotás, és minden ügyfél inspiráció.

Flavors of the Levant by Sam
12 év tapasztalattal rendelkezem arra, hogy az egyszerű hozzávalókat rendkívüli ételekké alakítsam át. Jogi diplomát szereztem a Damaszkuszi Egyetemen, de a szenvedélyem a vendégszeretet. Bejrúttól Barcelonáig imádtam vendégeket fogadni a világ minden tájáról az otthonomban.

Plant-based Brunch&Fine dining by Federico
3 év tapasztalat Két szenvedélyes séf vagyunk, akik naponta edzenek, és finomítják a finom ételek biztosításához szükséges készségeinket. Kiterjedt formális képzést nyújtunk egyetemeken és gasztronómiai tanfolyamokon keresztül. Számos profi konyhában dolgoztunk, és csiszoltuk a mesterségünket.

Színes fúziós konyha Camilától
15 év tapasztalat A világ különböző ízeit és főzési technikáit fedeztem fel. Képzett vagyok a gasztronómiában és a rendezvényeken. Étel és ital mesterképzésre tanulok. Én vezettem a konyhát a Pachama South American Foodnál, és innovatív menüket fejlesztettem ki.

Előadással kapcsolatos ételkészítés Daniele-től
6 évnyi tapasztalattal dolgoztam szállodákkal és éttermekkel, és ételt készítettem a táplálkozás-központú ügyfeleknek. Tanulmányoztam a tápanyag időzítését, a menütervezést és az energiaegyensúlyt a teljesítménycélok támogatása érdekében. Okleveles ANutr vagyok, aki elismerte a táplálkozással történő kulináris gyakorlat áthidalását.

A Helio globális ihletésű étterme
8 év tapasztalat, amit Dél-Amerika és Európa konyháiban főztem. 2013-ban technológiai gasztronómiát tanultam a Senac Brazíliában. A Gracia Barban és a Pizzaria Via Romaban dolgoztam Brazíliában.

Rizskreációk: paella és egyebek
20 év tapasztalatból álló séf vagyok, aki arra specializálódott, hogy érzékszervi, gasztronómiai menüket hozzon létre, amelyek érzelmeket idéznek fel. Mesterdiplomám is van éttermi menedzsmentből. Egy Michelin-csillagos étteremben is képeztem, amelyet Martín Berasategui spanyol séf vezet.

Tapas, paella, and Mediterranean flavors by Pablo
Széles körű vendégfogadási tapasztalattal rendelkezem Argentína luxusszállodáiban, tökéletesítve az ügyfélszolgálatot és a csúcskategóriás szolgáltatásokat. Értékes tapasztalatokat szereztem bisztrókban is, és neves éttermekben dolgoztam Andorrában és Barcelonában, gasztronómiai eseményeket szervezve. A sokszínű pályám széles és sokoldalú kilátást nyújtott nekem, könnyen alkalmazkodva a különböző gasztronómiai kihívásokhoz.

Federico európai ízei
25 év tapasztalata Szenvedélyes gasztronómiai szakember vagyok, aki Európa- és Amerika-szerte tapasztalattal rendelkezik. Gasztronómiai iskolában és különböző barcelonai éttermekben tanultam. A Locanda del Leon d'Oro tulajdonosa és üzemeltetője voltam egy évtizeden keresztül.

Bruno francia-mediterrán alkotásai
27 év tapasztalat A konyhám egyensúlyba hozza a francia alapokat mediterrán és világias hangulattal. Évekig finomítottam a kulináris készségeimet az éttermekben, mielőtt elkezdtem a sajátomat. A franciaországi Grenoble-ban, a legendás befolyásos séf, Paul Bocuse vezetésével is edzettem.
Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról
Helyi szakemberek
A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak
Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva
Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján
A kiválóságáról ismert márka
Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén
Ismerj meg további szolgáltatásokat Baix Llobregat területén
Még több az Airbnb-től
Még több felfedezésre váró szolgáltatás
- Privát séfek Barcelona
- Fotósok Valencia
- Személyi edzők Alicante
- Privát séfek Palma
- Privát séfek Marseille
- Privát séfek Cannes
- Fotósok Donostia-San Sebastián
- Fotósok Bordeaux
- Fotósok Antibes
- Privát séfek Barcelonès
- Privát séfek Saint-Tropez
- Fotósok Aix-en-Provence
- Privát séfek Nord de Palma District
- Fotósok Girona
- Fotósok Cassis
- Privát séfek Serra de Tramuntana
- Catering Barcelona
- Fotósok Palma
- Fotósok Marseille
- Fotósok Cannes
- Fotósok Barcelonès
- Masszázs Nord de Palma District
- Személyi edzők Serra de Tramuntana
- Masszázs Barcelona