Miután elkezdesz gépelni, javaslatok fognak megjelenni. Az áttekintéshez használd a felfelé és lefelé mutató nyilakat. A kiválasztáshoz használd az Enter billentyűt. Ha a kijelölt rész egy kifejezés, akkor a kifejezés kerül be a keresésbe. Ha a javaslat egy link, akkor a böngésző erre az oldalra navigál.
Útmutató • Vendég
Milyen vendégadatokat osztunk meg a házigazdákkal a foglalás előtt?
Ezt a cikket automatikusan lefordítottuk.
Foglalási kérés küldésével a lelkesedésedet közvetíted a házigazdának, nem a személyes adataidat.
Így ismerhetnek meg a házigazdák veled
Amikor foglalási kérést küldesz, a profilod korlátozott verziója jelenik meg a házigazdának. A foglalás előtt a profilképed rejtve marad, de az utóneved, a személyazonosságod igazolásának állapota és a rólad írt vélemények megjelennek. A profilod egyéb adatai – például a korábbi utazásaid, a lakóhelyed, az általad beszélt nyelvek és az érdeklődési köreid – szintén megoszthatók.
A felhasználói fiókodhoz társított legtöbb adatot töröljük, amikor megszünteted az Airbnb-fiókodat. Bizonyos adatokat – amelyek megőrzését a jogszabályok megengedik vagy előírják – azonban hosszabb ideig is tárolunk.