Airbnb-szolgáltatások

Séfek Levallois-Perret területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Levallois-Perret területén

Séf

Párizs

Francia fúziós konyha Cyril-től

10 év tapasztalat A MasterChefnek köszönhetően megváltoztatom az életemet, és megnyitom az éttermemet. HACCP képzésben részesültem. 2019-ben érmet nyertem a G20 World King of Chef Summiton Oszakában, Japánban.

Séf

Párizs

Privát séf: modern francia és olasz konyha

Saját készítésű séf vagyok, aki imádja az inspiráló főzést, az eredetem, a szenvedélyem és a nagymamám megnyugtató lelki ételeit. Az Ecole hôtelière Paris Drouant kitüntetéssel ellátott SAPKÁVAL (szakmai kompetencia-tanúsítvány) inspirációt merítek a világ legikonikusabb főzési módszerei közül Franciaországból, valamint a hagyományos és kortárs olasz receptek közül.

Séf

Párizs

Globális ízek Preranától

5 év tapasztalattal rendelkezem különböző konyhákban, a Michelin-csillagos éttermektől a vendéglátóipari konyhákig. A chocolaterie-től a pástétomig sokféle kulináris környezetben szereztem készségeket. Egy Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és gyors tempójú környezetben fejlesztettem a képességeimet.

Séf

Meleg és ízletes étkezés a Camtől

6 év tapasztalat, hogy hagyományos éttermekben és privát szakácsként dolgoztam, különböző rendezvényeken. Tanulmányoztam a vendéglátás és a vendéglátás művészetét az École Hôtelière de Paris-ban. Saját vállalkozásomat vezetem, és közvetlenül az ügyfelekkel dolgozom, hogy ízletes gasztronómiai élményeket hozzak létre.

Séf

Párizs

Francia séf egy felejthetetlen élményért

A nevem Lila, és 12 éves tapasztalattal rendelkezem a kulináris területen. A Ferrandi Gasztronómiai Intézetben diplomáztam, és rangos éttermekben, bisztronómiai létesítményekben, valamint minőségi francia sörfőzdékben dolgozhattam, ahol finomítottam a főzési készségeimet.

Séf

Párizs

Marion gasztronómiai utazása

2015 óta 10 évnyi tapasztalattal rendelkezem Párizsban és a közeli külvárosokban. Jogi és politikatudományi mesterdiplomám van, és KAP-konyhával is rendelkezem. Szerveztem egy mexikói tacqueriát álruhában egyetlen ajánlatra.

Minden séfszolgáltatás

Marion séf növényi alapú örömei

10 év tapasztalat, amit szeretek megosztani a főzés iránti szenvedélyemmel, és különleges ételeket készíteni a vendégeimmel. 2015-ben befejeztem egy profi átképzési programot (CAP Cuisine), amit több mint 900 vendégnek főztem, és a La Belle Assiette partnerszakácsa voltam (2015-től 2023-ig).

Hagyományos olasz konyha Daniele-től

19 év tapasztalattal rendelkezem Michelin-csillagos éttermekben. A római Hotel Schoolban tanultam, és 80/100-as Bac Pro-t szereztem. 2015-ben segítettem megszerezni London legjobb olasz éttermének címét.

French Food by Jeff

20 év tapasztalat Privát otthoni szakács, főztem egy lakberendezőnek a Vosgesban. Gasztronómiai, cukrász- és charcuterie-menedzsmentet tanultam. Séf és cukrász voltam neves létesítményekben.

A Dowenson személyre szabott menüje

15 év tapasztalat Prémium házakkal és VIP catering szolgáltatással való együttműködés. Erős háttérrel rendelkezem a főzés terén. Gasztronómiai eseményeket vezettem a Parc des Princesben, és márkákkal működtem együtt.

Classic French dining by Jean

8 év tapasztalattal rendelkezem a Tour d'Argenten és a Le Meurice-n, később privát séf lettem. Yannick Allenótól, a regionális innováció mesterétől tanultam. A Tour d'Argentben, egy történelmi párizsi étteremben dolgoztam.

Globális ízek Patricktől

5 év tapasztalat, hogy minden általam készített ételhez saját, nemzetközileg kovácsolt kulináris perspektívát viszek. Az önképzésen keresztül tanultam meg a különböző kulináris hagyományokat. Multikulturális megközelítést alkalmazok a főzéshez, ami növeli a kapcsolatfelvételt a vendégekkel.

Laurent modern francia konyhája

20 éves tapasztalat A modern és hagyományos francia konyha keverékét kínálom hitelességgel és kreativitással. Christophe Michalak, Thierry Marx és Cyril Lignac alatt tanultam. Gyakran osztom meg a nemzeti televíziós hálózat főzőműsoraival kapcsolatos kulináris készségeimet.

A la table par May

Szenvedélyesen osztom meg a jó dolgokat a főzésen keresztül, és meghívlak egy igazi ínyenc utazásra, amely autentikus és szezonális ízekből áll. A kulináris kalandom a párizsi szállodai iskolában kezdődött, majd egy bisztronómiai étteremben folytattam. Akkor egyedül döntöttem úgy, hogy virágzom, hogy szabad kezet adok a kreativitásomnak a különböző létesítményekben. A termék szeretete, az átvitel öröme, valamint a merész és harmonikus megállapodások keresése. Nagy jelentőséget tulajdonítok a termelőkkel való élő együttműködésnek, hogy szezonális, helyi és tartalmas konyhán keresztül fejlesszem a termékeiket. Azok számára, akik szeretnék, elkísérem a gondosan kiválasztott borételeimet, hogy tisztességes és meglepő borpárosításokat hozzak létre.

Autentikus francia konyha Eglantine-tól

8 év tapasztalat A friss és szezonális francia konyhára specializálódott szakács vagyok, aki az organikus ételeket részesíti előnyben. A párizsi Le Desnoyezben csiszoltam a készségeimet, és CAP Cuisine diplomát szereztem. Az Alain Ducasse gasztronómiai kiadásában dolgoztam, mielőtt elkezdtem a karrieremet a konyhában.

Afro-karibi fine dining by Jonathan

8 év tapasztalat, hogy csúcskategóriás főzést viszek az ügyfeleknek, és tanácsadási szolgáltatásokat kínálok a finom ételek emeléséhez. Guadeloupe-on tanultam, mielőtt bővítettem a látókörömet az Egyesült Királyságban és Párizsban. A legjobb luxusszállodákban, például a Peninsulaben és a Plaza Athénée-ben csiszoltam a mesterségemet.

Fenntartható vegetáriánus konyha Manonnal

13 év tapasztalat, hogy jól ismert szakácsoknak dolgoztam, különböző eseményeken dolgoztam, és most a saját cégemet vezetem. Folyamatosan azon dolgozom, hogy gazdagítsam a tudásomat és a képességeimet Cheffe-ként. Lehetőségem volt együtt dolgozni a neves francia séffel egy különleges eseményen Hermès számára.

Piactúra Or vezetésével

10 év tapasztalat Gyakorlati tapasztalat a legjobb párizsi éttermekben és kulináris örökségekben Észak-Afrikából. Levantei, mediterrán és észak-afrikai főzési technikák képzése. LED-konyhák a párizsi Miznonban, Shoukban és Daliában.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén