Airbnb-szolgáltatások

Séfek Migjorn területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Migjorn területén

Séf

Juan Carlos mediterrán konyhája

20 év tapasztalattal rendelkezem Argentínából, és 15 évet töltöttem Olaszországban. Tapasztalatot szereztem az elismert spanyol éttermekben, a Lasarte-ban és a Kursaalban. A séftől tanultam egy háromcsillagos Michelin étterem mögött Baszkföldön.

Séf

Mediterrán grillezés José-tól

12 év tapasztalat, amit mindig tanulok, fejlődök, és új utakat hozok létre a grillezett ételek emelésére. A nagyszüleim mindent megtanítottak nekem, a fa kiválasztásától a legjobb vágásokig. Több éves gyakorlati grillezési tapasztalattal rendelkezem, ami lehetővé tette, hogy elsajátítsam a mesterségemet.

Séf

A legjobb rizs és paella Davidtől

5 év tapasztalat Séf otthon Mallorcán, rizsre, paellákra, fideuà-kra és tapasokra specializálódott. Rizstechnikákat tanultam Alex del Vicióval és Edu Torres-szel Molino Rocában. Főztem a Baleár-szigeteki futballszövetségnek, a padel szövetségnek, az egykori futballista Roger Smithnek és többek között Argentino Manolo Ugarte vállalkozónak

Séf

Taste of the Mediterranean with Paul

21 év tapasztalat Széles gasztronómiai perspektíva, amely a mediterrán, perui és japán konyhára specializálódott. Az Universidad Gastronómica de las Islas Baleares egyetemen tanultam. Az Arume ázsiai étterem vezető séfje voltam. A világ számos pontján dolgoztam

Séf

Francesco séf nemzetközi gasztronómiai szakértelme

20 év tapasztalattal rendelkezem világszerte csúcskategóriás éttermekben, privát klubokban és luxusétkeztetésben. Az olaszországi Avellinóban végeztem a szülővárosom Hospitality High Schooljában. Szerepeltem egy orosz életmódmagazinban és az ABC Mallorca Lifestyle Magazine-ban.

Séf

Palma

Mediterrán ízek Raúltól

11 év tapasztalatot szereztem a legjobb szakácsokkal Madridban és Londonban, mielőtt Mallorcán csiszoltam a mesterségemet. Anyám és nagybátyám bűvölve nőttem fel a konyhában. Michelin-csillagos éttermekben tanultam Gerhard Schwaiger és Stefan Brunner vezetésével.

Minden séfszolgáltatás

Fúziós konyha Eduardo-tól

8 év tapasztalat spanyol séf vagyok, aki jachtokban, szállodákban és éttermekben főzött Európa-szerte. Nemzetközi konyhákban képeztem magam Bilbaótól New Yorkig. Az elmúlt négy telet egy jachttulajdonos személyes szakácsaként töltöttem New Yorkban és Olaszországban.

A vegán konyha gyógyítása Marianától

10 év tapasztalattal rendelkezem növényi alapú szakács, aki a nyers vegán konyhára és a sporttáplálásra összpontosít. Képeztem Matthew Kenney növényi alapú konyhai séfet, és a Le Cordon Bleu-ban tanultam. Főztem sportolóknak, hírességeknek és magas rangú ügyfeleknek.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 év tapasztalat, hogy különböző kontinenseken és országokban dolgoztam, bővítve a kulináris nézőpontomat. Az UIB Baleár-szigeteki Gasztronómiai Egyetemen és a Paul Bocuse Intézetben tanultam. Vezető szakácsként dolgoztam a híres Arume étteremben.

Mediterrán finom étkezés Paultól

15 éves tapasztalat 17 éves korom óta Thaiföldre, Uruguayba és még sok más helyre utaztam, hogy folytassam a karrieremet. Az UIB Baleár-szigeteki Gasztronómiai Egyetemen és a Lyfe Institute-on tanultam. A Michelin-csillagos Xoriguerben és Sumaqban eltöltött időm az Arume egyik vezető séfjének állásához vezetett.

Cocina sin frontier por Julian

12 év tapasztalat Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena és San Ignacio. Tökéletesítettem a kulináris ismereteimet egy kétéves posztgraduális képzésen. Magánszakácsként dolgoztam a Forbes kiemelkedő személyiségének.

Mediterrán élmény Esteban séffel

10 év tapasztalat Az AMAR SZUSI fut a Santa Catalina piacon, és lélekteljes, friss tengeri ételeket és szusiételeket kínál, amelyeket az argentin Escuela de cocina de Córdobában képeztem ki. AMAR SZUSI és TENGER GYÜMÖLCSEIT KÍNÁLÓ BÁR Palmában 5 csillagos értékelést és helyi elismerést kap a minőségi ételekért

FlavorsDeMallorca Esteban séffel

20 év tapasztalat Séf szenvedélyes és kreatív, minden fogásban ötvözi a frissességet és a hagyományokat. 2004-ben szereztem diplomát az argentin córdobai Professional Cooking Schoolban. Nagy tapasztalattal rendelkezem Argentínában, Olaszországban, Formenterában és Mallorcán.

Kreatív mediterrán konyha Gracielától

30 év tapasztalatot tanultam édesanyámtól, aki Habib Bourguiba tunéziai elnök privát séfje volt. A saját éttermem üzemeltetéséből, valamint a családi és rendezvényszervezésből is tanultam. Saját éttermet vezetek Palma de Mallorcán, nyáron pedig egyedül főzök másoknak.

Személyre szabott privát étkezés Jacksonból

20 év tapasztalattal rendelkezem egy vendéglátóipari vállalat vezetésével az Egyesült Királyságban, de most Spanyolország ízeit ünneplem. Az AP&Co-nál dolgoztam, amely London egyik legjobb csúcskategóriás étkeztetési vállalata. Kelet-Anglia legjobb esküvői étkezdéjének neveztek el.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén