Airbnb-szolgáltatások

Séfek Nord de Palma District területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Nord de Palma District területén

Séf

Latin-amerikai fúziós étkezés

20 év tapasztalattal rendelkezem Latin-Amerikában és az Egyesült Államokban, ahol Saverio Stassi séf vezetésével képeztem ki magam az Universidad de los Andes gasztronómiai iskolájában. A Hotel Sierra Linda gasztronómiai csapatát vezetem.

Séf

Autentikus olasz és fúziós étkezés Irene-től

5 év tapasztalat A fúziós főzésben jártas olasz séf vagyok, beleértve a növényi alapú és a karibi ételeket is. Úgy nőttem fel, hogy a családom éttermében tanultam főzni. Volt egy panzióm, ahol friss, organikus ételeket szolgáltam fel.

Séf

Kreatív mediterrán konyha Gracielától

30 év tapasztalatot tanultam édesanyámtól, aki Habib Bourguiba tunéziai elnök privát séfje volt. A saját éttermem üzemeltetéséből, valamint a családi és rendezvényszervezésből is tanultam. Saját éttermet vezetek Palma de Mallorcán, nyáron pedig egyedül főzök másoknak.

Séf

Mediterrán élmény Esteban séffel

10 év tapasztalat Az AMAR SZUSI fut a Santa Catalina piacon, és lélekteljes, friss tengeri ételeket és szusiételeket kínál, amelyeket az argentin Escuela de cocina de Córdobában képeztem ki. AMAR SZUSI és TENGER GYÜMÖLCSEIT KÍNÁLÓ BÁR Palmában 5 csillagos értékelést és helyi elismerést kap a minőségi ételekért

Séf

A vegán konyha gyógyítása Marianától

10 év tapasztalattal rendelkezem növényi alapú szakács, aki a nyers vegán konyhára és a sporttáplálásra összpontosít. Képeztem Matthew Kenney növényi alapú konyhai séfet, és a Le Cordon Bleu-ban tanultam. Főztem sportolóknak, hírességeknek és magas rangú ügyfeleknek.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén