Airbnb-szolgáltatások

Séfek Portals Nous területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Portals Nous területén

Séf

A legjobb rizs és paella Davidtől

5 év tapasztalat Séf otthon Mallorcán, rizsre, paellákra, fideuà-kra és tapasokra specializálódott. Rizstechnikákat tanultam Alex del Vicióval és Edu Torres-szel Molino Rocában. Főztem a Baleár-szigeteki futballszövetségnek, a padel szövetségnek, az egykori futballista Roger Smithnek és többek között Argentino Manolo Ugarte vállalkozónak

Séf

Taste of the Mediterranean with Paul

21 év tapasztalat Széles gasztronómiai perspektíva, amely a mediterrán, perui és japán konyhára specializálódott. Az Universidad Gastronómica de las Islas Baleares egyetemen tanultam. Az Arume ázsiai étterem vezető séfje voltam. A világ számos pontján dolgoztam

Séf

Francesco séf nemzetközi gasztronómiai szakértelme

20 év tapasztalattal rendelkezem világszerte csúcskategóriás éttermekben, privát klubokban és luxusétkeztetésben. Az olaszországi Avellinóban végeztem a szülővárosom Hospitality High Schooljában. Szerepeltem egy orosz életmódmagazinban és az ABC Mallorca Lifestyle Magazine-ban.

Séf

Palma

Mediterrán ízek Raúltól

11 év tapasztalatot szereztem a legjobb szakácsokkal Madridban és Londonban, mielőtt Mallorcán csiszoltam a mesterségemet. Anyám és nagybátyám bűvölve nőttem fel a konyhában. Michelin-csillagos éttermekben tanultam Gerhard Schwaiger és Stefan Brunner vezetésével.

Séf

Giuseppe olasz fúziós étterme

21 év tapasztalat, amit sokat főztem és utaztam egész Olaszországban, és számos figyelemre méltó étkezdében dolgoztam. Dolgoztam a Ducati Caffé, Gusto, Sicilia és mások konyhájában. Készítettem egy all-sushi menüt friss hallal és tenger gyümölcseivel egy neves színész családjának.

Séf

Taste of the Mediterranean por Pau

21 év tapasztalat, hogy különböző kontinenseken és országokban dolgoztam, bővítve a kulináris nézőpontomat. Az UIB Baleár-szigeteki Gasztronómiai Egyetemen és a Paul Bocuse Intézetben tanultam. Vezető szakácsként dolgoztam a híres Arume étteremben.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén