
Airbnb-szolgáltatások
Séfek Sonoma területén
Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.
Kóstold meg egy privát séf fogásait Sonoma területén

Séf
Különleges eseményszakács Amanda részéről
3 év tapasztalat, amit különböző különleges eseményekre főztem, emlékezetes kulináris élményeket nyújtva. Termelőtől az asztalig organikus főzést tanultam az írországi Ballymaloe Cookery Schoolban. Főztem leánybúcsúkra, babavárókra, születésnapi bulikra és sok minden másra.

Séf
Kalifornia legjobbjai Dave séffel
Séfként, gasztroíróként és fotósként sok területet fedtem le, és kevés maradt a befejezetlenségből. Vad utazás volt, és imádok beszélgetni a boltban. A kulináris élményem a puro Californio körül alakult ki, és az őslakos ősök még a spanyolok érkezése előtt visszamennek. Ezek a gyökerek mélyen gyökereznek a származásban és a hozzáállásban. Az ízlésem a West Coast Americana, a regionális mexikói, a mediterrán, a marokkói és még a vietnami aspektusaiból is árad. A kaliforniai élmény a véremben van, és ennek legtisztább kifejezése a tányéron és a tollon keresztül történik. Van egy kavicsos, szentimentális oldalam is, amit minden előkészületbe beleöntök. Minden fogásnak van egy története, és ez a történet megérdemli, hogy elmeséljék. Büszke vagyok rá, hogy nagyon könnyű velem dolgozni, az ételnek szórakoztatónak kell lennie, és úgy gondolom, hogy a jó társaság a legjobb hozzávalókat kínálja. Egyél egy emlékezetes ételt!

Séf
Tastebud treasures by Pablo
25 év tapasztalat, hogy kulináris élményeket szereztem San Franciscóban, Napában, Sonomában és Kolumbiában. Boros sommelier-t tanultam az argentin Gato Dumasban. Dolgoztam a Big Brother Big Sisterrel, a Ferrarival és az argentin nagykövetséggel.
Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról
Helyi szakemberek
A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak
Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva
Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján
A kiválóságáról ismert márka
Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén