Airbnb-szolgáltatások

Séfek Villefranche-sur-Mer területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Villefranche-sur-Mer területén

Séf

Nourishing with Consciousnes by Victor

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudié l' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prA, mint séf, gyűjtögető és őrzője ennek a földnek, éveket töltöttem azzal, hogy olyan élményeket hozzak létre, amelyek ételen keresztül kötik össze az embereket a természettel. Egész évben ezen a földön élek, saját terményeket termesztek, vadon élő gyógynövényeket gyűjtök, és csak helyi, etikus forrásokból származó hozzávalókkal főzök. Emellett egy magtakarékos közösség társelnöke vagyok, amely aktívan dolgozik a biodiverzitás és az élelmiszer-örökség megőrzésén. Ez nem egy mellékprojekt - ez az életem munkája. A hellyel, az ízeivel és a ritmusával való mély kapcsolatom lehetővé teszi, hogy igazán autentikus és tápláló exéparé des repas pour l'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes-t kínáljak.

Séf

Ínyenc ételek déli ízekkel karácsonyra

30 év tapasztalattal rendelkezem a Côte d 'Azur rangos létesítményeiben. A Paul Valéry Hotel Schoolban képeztem Mentonban. 125 főnek tartottam főzőtanfolyamot a tetőteraszon.

Séf

Gourmet dining by Jacopo

17 év tapasztalatból Michelin-csillagos, minőségi étkezést hozok létre privát szakácsként nemzetközi ügyfeleknek. Az észak-olaszországi Artusi gasztronómiai iskolában tanultam. Annak a csapatnak a tagja voltam, amely segített a Donatella étteremnek Michelin-csillagos értékelést szerezni.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén