Airbnb-szolgáltatások

Séfek Vimodrone területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Nicola kreatív specialitásai

Híres személyiségeknek főztem, mint például Pupi Avati és Claudio Bisio.

Kifinomult ételek, szeretettel főzve Alvarez séf

Különböző típusú konyhákkal rendelkező látnokként szeretek főzni azoknak, akik szeretik a jó ételeket és élményre vágynak

Davide házi készítésű fogásai

Éttermeket nyitottam Olaszországban, Hollandiában és Japánban.

Franco által készített kifinomult menük

A Guida di Identità Golose magazin a 30 év alatti legjobb séfnek választott.

Kortárs milánói étkezés a Cloe-ban

A hagyományos észak-olasz ízeket modern technikákkal keverem, hogy örömteli eseményeket hozzak létre.

Olasz fúziós étkezés Daniele vezetésével

Az alacsony hőmérsékleten történő főzés a specialitásom. Szeretem a hagyományt, de élvezem a fúziós konyha készítését is.

Olasz étkezések Giulio vezetésével

Korábban éttermet vezettem Olaszországban, és szeretek másokkal is megosztani az étel iránti szenvedélyemet.

Manuel ízletes büféi

Megalapítottam a Mirosát, egy kézműves édességkészítő műhelyt.

Alberto és csapatának ízletes grillezettjei

A Flame No More egy barbecue témájú tanfolyamoknak, rendezvényeknek és cateringnek szentelt projekt.

Francesco mediterrán menüi

A Ricci Osteria társalapítója vagyok, ahol kifinomult módon készítem a pugliai specialitásokat.

Omar által készített milánói specialitások

Dolgoztam már olyan felsőkategóriás éttermekben, mint az Al Garghet, a Beefbar és a DaV Milano.

Olasz fúziós finom ételek Gianmarco-tól

Három étkezési lehetőség, amely az olasz hagyományt ázsiai és dél-amerikai hatásokkal ötvözi.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén