Airbnb-szolgáltatások

Séfek Pozuelo de Alarcón területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Hagyományos ételek Javierben

Séf vagyok, és egy francia miniszter személyesen gratulált nekem az ételeimhez.

Nomád tapasok megosztásra

A világ különböző tájain szerzett tapasztalataim alapján szeretem, ha az emberek úgy élvezhetik a gasztronómiai élményt, mintha az étteremben lennének.

Tételes főzés Jóse séffel

A híres Le Cordon Bleu szakácsképző iskolában tanultam.

Hispán fúziós konyha otthonról, Jose-től

Szakács vagyok, és részt vettem a Telecinco és a Radio Televisión Española műsoraiban.

Mediterrán ízek Javierrel

Privát jacht szakács több mint 20 éves tapasztalattal a Földközi-tenger környékén, amely a hagyomány, a kreativitás, a friss termékek, az egyszerű konyha, az íz és az őszinteség ötvözésével utazik a tengeren.

Mediterrán spanyol ételek

Szakács és profi sonkaszeletelő vagyok, aki szereti a mexikói és spanyol ízek keverését.

Eklektikus fúziós ízek Álvárótól

Spanyol szakács és sommelier vagyok, egykor egy 2 csillagos Michelin-étterem főszakácsa voltam.

Egyedi jamaikai konyha a kingz kitchenben

Autentikus jamaicai ételeket kínálok modern csavarral, innovatív technikákkal.

A világ ízei – Fúziós élmény

Le Cordon Bleu séf 15 éves tapasztalattal a legjobb éttermekben és 5 csillagos szállodákban.

Mediterrán étkezés Francesco vezetésével

Szakács, tanácsadó és oktató vagyok, és szenvedéllyel és szakértelemmel szolgálom az ügyfeleimet.

A Canalla Izakaya Madrid tulajdonosa és séfje

A világ ízeit pontosan és kreatívan keverem.

Autentikus mexikói ízek Sarától

Olyan ételeket készítek, amelyek történeteket mesélnek, és Mexikót hozzák az asztalra.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén