Airbnb-szolgáltatások

Séfek Getafe területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Tapas és felvágottak kóstolása Belénben

Megalapítottam a Cocina Conversa-t, egy olyan vállalatot, amely a konyhát a kapcsolatteremtés helyévé alakítja.

Hagyományos ételek Javierben

Séf vagyok, és egy francia miniszter személyesen gratulált nekem az ételeimhez.

Nomád tapasok megosztásra

A világ különböző tájain szerzett tapasztalataim alapján szeretem, ha az emberek úgy élvezhetik a gasztronómiai élményt, mintha az étteremben lennének.

Tételes főzés Jóse séffel

A híres Le Cordon Bleu szakácsképző iskolában tanultam.

Hispán fúziós konyha otthonról, Jose-től

Szakács vagyok, és részt vettem a Telecinco és a Radio Televisión Española műsoraiban.

Diego, a privát séf

Japán, perui, spanyol konyha; termék, Michelin technika, igazi ízek.

Gasztronómiai utazás Fúziós és nemzetközi konyha

Perui szakács vagyok, és ismerem az indiai, thai, mexikói és olasz konyhát.

Egyedi jamaikai konyha a kingz kitchenben

Autentikus jamaicai ételeket kínálok modern csavarral, innovatív technikákkal.

Mediterrán ízek Javierrel

Privát jacht szakács több mint 20 éves tapasztalattal a Földközi-tenger környékén, amely a hagyomány, a kreativitás, a friss termékek, az egyszerű konyha, az íz és az őszinteség ötvözésével utazik a tengeren.

A világ ízei – Fúziós élmény

Le Cordon Bleu séf 15 éves tapasztalattal a legjobb éttermekben és 5 csillagos szállodákban.

A Canalla Izakaya Madrid tulajdonosa és séfje

A világ ízeit pontosan és kreatívan keverem.

Mediterrán étkezés Francesco vezetésével

Szakács, tanácsadó és oktató vagyok, és szenvedéllyel és szakértelemmel szolgálom az ügyfeleimet.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén