Airbnb-szolgáltatások

Séfek Las Rozas de Madrid területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Eklektikus fúziós ízek Álvárótól

Spanyol szakács és sommelier vagyok, egykor egy 2 csillagos Michelin-étterem főszakácsa voltam.

Gasztronómiai utazás Fúziós és nemzetközi konyha

Perui szakács vagyok, és ismerem az indiai, thai, mexikói és olasz konyhát.

Mediterrán ízek Javierrel

Privát jacht szakács több mint 20 éves tapasztalattal a Földközi-tenger környékén, amely a hagyomány, a kreativitás, a friss termékek, az egyszerű konyha, az íz és az őszinteség ötvözésével utazik a tengeren.

A Canalla Izakaya Madrid tulajdonosa és séfje

A világ ízeit pontosan és kreatívan keverem.

Mediterrán spanyol ételek

Szakács és profi sonkaszeletelő vagyok, aki szereti a mexikói és spanyol ízek keverését.

Egyedi jamaikai konyha a kingz kitchenben

Autentikus jamaicai ételeket kínálok modern csavarral, innovatív technikákkal.

Lélekápoló finom ételek Hugótól

Nemzetközi kulináris ízekkel és technikákkal olyan ételeket készítek, amelyek felébresztik az érzelmeket.

A világ ízei – Fúziós élmény

Le Cordon Bleu séf 15 éves tapasztalattal a legjobb éttermekben és 5 csillagos szállodákban.

Olasz fine dining a Gio által

Kifinomult olasz menüket készítek sokféle vendégnek, a hírességektől a királyi családokig.

Mediterrán étkezés Francesco vezetésével

Szakács, tanácsadó és oktató vagyok, és szenvedéllyel és szakértelemmel szolgálom az ügyfeleimet.

Autentikus mexikói ízek Sarától

Olyan ételeket készítek, amelyek történeteket mesélnek, és Mexikót hozzák az asztalra.

Ínyenc konyha Albertótól

Szakácsként és cukrászként Michelin-csillagos éttermekben szereztem tapasztalatot.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén